• Bestellingen voor 11.00 uur via de webshop kunnen in principe de dag daarna bezorgd worden. Bestellingen na 11.00 uur kunnen op zijn vroegst 2 dagen later bezorgd worden.
  • Maaltijden worden vooralsnog alleen in Assen bezorgd. Klik hier voor meer informatie.
  • U kunt maximaal tot 2 weken vooruit bestellen.

Menu Week 41 - 2020

Maandag:

Schnitzel met roomsaus, gestoofde prei en kidneybonen

Rauwkost van wortel/kool

 

Dinsdag:

Nasi goreng met gebakken ei, kroepoek en gado gado groenten 

 

Woensdag:

Andijviestamppot

Rundergehaktbal, jus en mosterd

 

 


Donderdag: 

Spaghetti , champignonsaus en gesmolten kaas 

Vrijdag:

Kalkoen stroganoff

Met gestoofde broccoli en gekookte aardappelen 

Menu Week 41

€ 6,50



Menu week 42 - 2020

Maandag:

Rijstschotel met pittige gekookte eieren en vis in tomatencurry

Dinsdag:

Runderstooflapje met spruitjes en gekookte aardappelen

Woensdag:

Hamlapje met boterboontjes en gebakken krielaardappelen


Donderdag:

Preischotel met rundergehakt en gesmolten kaas

Vrijdag:

Kruidige groentelasagne met mozzarella

Menu Week 42

€ 6,50



Menu week 43 - 2020

Maandag: 

Boeren omelet met rauwkost en stokbrood

Dinsdag: 

Romige witlofschotel met stukjes ham en gekookte aardappelen

Woensdag:

Thaise mie met kruidige tofublokjes en pindasaus en komkommer atjar


Donderdag: 

Kalfsrolletje met tuinboontjes en aardappelpuree

Vrijdag:

Paddestoelenrisotto

Met spinazie en kaas

Menu Week 43

€ 6,50



Menu week 44 - 2020

Maandag:

Kippenpoot met tutti frutti, rode kool en aardappelkriel gekookt

Dinsdag:

Pesto-preistamppotje

Met braadworst en tomaat

Woensdag:

Runderstoofpotje met bloemkool en gekookte aardappelen


Donderdag:

Ravioli tomatensaus en gehakt, spinazie en gesmolten kaas

Vrijdag:

Kapucijnersschotel met piccalilly

Menu Week 44

€ 6,50



Menu Week 45 - 2020

Maandag:

Stamppot boerenkool

Rookworst

Jus / mosterd

Dinsdag:

Macaroni schotel met vis, kaas en stokbrood

Woensdag:
Gemarineerd speklapje

Gestoofde rode biet
Met gepofte aardappel 


Donderdag:

Nasi met kipsaté en

Atjar, kroepoek

 

 

 

Vrijdag:

Biefstuk tartaartje

Roomsaus, aardappelblokjes en Parijse worteltjes

Menu Week 45

€ 6,50



Menu Week 46 - 2020

Maandag:

Rösti schotel met varkensreepjes, tomaat en geitenkaas 

Dinsdag:

Stamppot hutspot met Klapstuk, jus en augurk

 

 

Woensdag:

Bami met kalkoenstukjes, pindasaus en omelet 

 

 


Donderdag:

Rundervink met rode uien jus, Mexicaanse groentemix en gekookte aardappelen

 

Vrijdag:

Kruidige kipdeienvlees

Met Chinese kool / paprika en witte rijst

Menu Week 46

€ 6,50